Kezdd el rendbe tenni életed!

Rendrakásra fel!

Rendrakásra fel!

Referencia B. Fanni iroda

2020. március 10. - Vica a rend specialistája

20181102_075735.jpgBányai Fanni a jófej némettanár:  Az irodámban a rendrakás mondhatni csodát tett! Olyan ötletek segítik a könnyebb munkát, mint a gyakran használt könyvek iratpapucsban való tárolása, ami magamtól valószínűleg sosem jutott volna eszembe, mégis sok időt meg tudok vele spórolni. Mindennek van egy meghatározott helye, ami nem csak a környezetet teszi szebbé, de engem is nyugodtabbá. A rendrakós napunkra visszagondolván mindig visszateszem a helyükre a dolgokat, és - hacsak nem sietek munka után rögtön a gyermekért - mindig rendezetten hagyom ott az irodát. Saját magam is találtam még újabb rendszerezni való dolgokat, és a már megtanult technikáknak köszönhetően gyorsan meg is oldottam. � Köszönöm a segítséget, és ajánlom Vicát mindenkinek, akinek problémája akad a környezete rendben tartásával!

Még november 1-jén raktuk rendbe az irodáját Fanninak. Az erről készült videót már láthattad, most sikerült egy pár szóban leírni az ezzel kapcsolatos gondolataimat.

Fanni szerette volna, ha minél hamarabb rendbe tudjuk tenni az irodáját a beköltözése után, hogy még profibb szinten tudjon tanítani, és a rendetlenség ne vonja el a figyelmét a tanításról.

Mivel kevés ideje volt és nem tudta, hogyan is fogjon hozzá, úgy döntött, hogy a segítségemet kéri. Ugyanis tartott attól, hogyha egyedül fog neki, nem lesz elégedett majd az eredménnyel.

Elmentem hozzá és feltérképeztem a terepet. Miután megbeszéltük, hogy mi az elképzelése hozzá is fogtunk a feladat megoldásához. A videóban megnézheted hogyan haladtunk, mit is csináltunk.

Ez a felvétel november elején készült, és a lányom beszámolója alapján még mindig tart a rend. Ez nagy öröm számomra, mert azzal, hogy segítettem az irodájában rendet rakni, hozzájárulhattam a sikeréhez. :)

Ha Te is szeretnéd, hogy a munkahelyeden rend legyen a saját vagy a munkatársaid irodájában, akkor bátran keress meg, tegyük rendbe azt a helyiséget, ahol a napod minimum egyharmadát töltöd. Kérd személyre szóló egyedi ajánlatomat!

A videó készítés nehéz pillanatai :D

Rendeld meg most tőlem az irodád rendbe tételét! >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://rendrakasrafel.blog.hu/api/trackback/id/tr7315514228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása