Kezdd el rendbe tenni életed!

Rendrakásra fel!

Rendrakásra fel!

Lazán és mégis nőiesen.... Lehetséges?

Hogyan valósítsd meg a kényelmes, ám mégis nőies öltözködést

2019. június 23. - Vica a rend specialistája

20190608_delegyhaza_bicikli.jpgImádom a hosszú szoknyát, most már…. :D
Régebben csak farmert, pólót és inget (volt, hogy férfi inget) hordtam rendszeresen, természetesen sportcipővel, mert az volt a praktikus és kényelmes. Így nem kellett állandóan arra figyelnem, hogy hogyan ülök, és hogyan tartom a lábaimat, sőt nem kellett attól sem félnem, hogy megbicsaklik a bokám a magassarkú cipőben (nem bírta a lábam). Nagyon laza voltam, és a nőies öltözködéstől olyan messze, mint Makó Jeruzsálemtől. :D

Aztán, később a nadrág még mindig megmaradt, de igyekeztem nőiesebb felsőket viselni, alapsminket és egyszerű, nem hivalkodó ékszereket feltenni minden nap. De a szoknyától távol tartottam magam még nyáron is, tökéletesen megfelelt számomra a térdnadrág.

Tavaly elmentem egy női tréningre, ahol felnyitották a szemeimet. Megismertem, hogy mi működteti a férfiakat és a nőket, mi a gondolkodásbeli különbség a két nem között, és azt is, hogy hogyan tudom kiemelni a nőiességemet. Rá kellett jönnöm, hogy annak, hogy megéljem teljes egészében a női mivoltomat, bizony része a szoknya is. Tetszett, nem tetszett, be kellett látnom, hogy ez is hozzá(m) tartozik. :)

Utána egész nyáron mindenhova szoknyában mentem, és imádtam! A tűsarkú cipőt továbbra sem hordtam (gyse szakmám révén volt rálátásom arról, milyen lábdeformitást okozhat), de ez nem is számított, hanem az, hogy egy teljesen új oldalát ismertem meg magamnak. Csak pusztán az, hogy szoknyát vettem fel, a mozgásomnak, a mozdulataimnak egyfajta tartást és eleganciát adott. (Végül is “elegáns” korban már ez dukál… :D) Szabályszerűen fizikai rosszullétet okozott az, amikor a rossz idő beköszöntével, újra nadrágba bújtam, mivel télen is biciklivel jártam, és nem engedhettem meg magamnak egy kiadós felfázást.  :(

Aztán az idén is végre eljött a jó idő, már nagyon vártam, hogy újra szoknyában járhassak. :) A lazaságot a nőies öltözködésben is megtartottam, nem tudtam meghazudtolni önmagam. Kényelmes topánka, cipő, papucs, szoknya, blúz, póló, kiegészítők, pici smink és mindezek a színtípusomnak megfelelő árnyalatokban. Mert a külső összhang, a harmónia elengedhetetlen része a megjelenésemnek. DE! Hiszem és vallom azt, hogy nem feltétlenül csak kiskosztümben és körömcipővel lehet csinosan, nőiesen öltözködni. :)

20190623_hosszu_szoknya.jpg 20190615_d_napok.jpg 20190607_fekete_szoknyaban.jpg

Hogy hogyan is valósítom meg ezt?
Ha szeretnéd tudni, gyere és kövesd a #napiruci-t és a #színkirálynő-t a Facebook Színkirálynő oldalamon, valamint aszinesrendkiralynoje Instagram oldalamon, mert ezentúl ezeken a platformokon gyakori öltözködési ötleteket, tippeket is láthatsz majd tőlem. 

Ha Te is szeretnéd tudni a színtípusodat, és ez alapján összeállítani a ruhatáradat (amivel a későbbiekben több tízezer forintot is megtakarítasz, ráadásul még a környezetet is véded), de nem tudod, milyen színek előnyösek neked, akkor keress meg, segítek!  

A bejegyzés trackback címe:

https://rendrakasrafel.blog.hu/api/trackback/id/tr1814907726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása