Kezdd el rendbe tenni életed!

Rendrakásra fel!

Rendrakásra fel!

A hajszínek játéka

A hajfestés buktatói

2019. június 21. - Vica a rend specialistája

Azt tapasztaltam, hogy főleg a nők (habár mostanában a férfiaknál is egyre gyakrabban előfordul) szeretnének megfelelni a divatnak a hajszínükkel is. Ismerős ez neked is?
Te mit szeretnél jobban, azt hogy divatos színű legyen a hajad, vagy inkább azt, hogy a hajszíned összhangban legyen veled? :)
Viszont hiába vágynak erre a hölgyek/férfiak, gyakran nem tudják eldönteni a hatalmas kínálatból, hogy melyik szín lenne számukra a legelőnyösebb.
Meg is értem, hogy nehéz a választás ennyi árnyalat és márka közül, ráadásul még a divat is elvihet bennünket rossz irányba.

hajszinek.jpg

Láthatod a képen, hogy amíg én sem tudtam nekem milyen színek állnak jól, addig előfordult, hogy elég viccesen néztem ki egy rosszul kiválasztott hajszínnel (2005). :D

Az 1996/1997-es fotókon gesztenye színre volt festve a hajam és sárga aranyat hordtam (akkor a fehér arany még nem volt elterjedt), barnás rúzzsal sminkeltem, ja igen, a fekete szemceruzát az alsó szemhéj belső husijára húztam, mert csak annyit tudtam.

Aztán a 2005-ös képen külső nyomás hatására volt egy próbálkozásom a szőkítésre, de virító rézvörös lett belőle. Szörnyű volt! Amikor megláttam magam a tükörben, majdnem sírva fakadtam. :( Próbáltuk menteni a menthetőt sötétítéssel, de csak annyira sikerült, amennyire a fotón is látszik. Ha jól megnézed, alkalmi smink (lila a vörös hajhoz!) volt rajtam (és persze ruha :lol: ), és mégsem néztem ki jól.

2006-ban elvégeztem a szín-és stílustanácsadó képzést, és onnantól kezdve, mondhatott nekem bárki bármit, nem hagytam magam, és eredeti árnyalata lett újra a hajamnak (nagyon őszülök, ezért festem, de már foglalkoztat a gondolat, hogy meghagyom úgy), ezt a 2019-es kockán láthatjátok. Ez az én tél-nyár típusom tökéletes színe. :) Hozzáteszem, itt már nem volt rajtam nagy smink, csak szemceruza, spirál és rúzs. Mégis a megfelelő színekkel harmóniában vagyok a külsőleg, ami pozitív hatással van a belsőmre is.  ;-) 

Igazán nem is az a lényeg, hogy mások mit mondanak, milyen divatirányzatok vannak. Az számít, hogy Te eldöntöd, tudatosan választasz magadnak hajszínt és nem próbálkozol össze-vissza a különböző színű hajfestékekkel, és akkor nem fogsz kinézni viccesen. :)

A színtanácsadás után a színtípus meghatározásával már tudhatod, hogy milyen színárnyalatú hajszín áll neked jól, amivel megvalósíthatod a külsőd tökéletes összhangját.

A hajszínek játéka... Ne hagyd, hogy előnytelen legyen a hajszíned! Gyere, nézzük meg, hogy neked milyen színek állnak jól, amivel a legtöbbet hozhatod ki magadból! :)
 

Én is tudni akarom milyen hajszín áll jól nekem! >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://rendrakasrafel.blog.hu/api/trackback/id/tr5614906008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása