Kezdd el rendbe tenni életed!

Rendrakásra fel!

Rendrakásra fel!

Szolgáltatás-rendrakás

2020. március 10. - Vica a rend specialistája

Ha nem találod a felsorolásban azt, ami téged érdekel, kérd személyre szabott árajánlatomat. :)

Óradíj: 5.000.- Ft

Kis csomag ára:

Rendrakás 1 nap (kb. 8 óra, akár több részletben is): 28.000.- Ft (amennyiben a helyzet és ügyfél úgy kívánja, + 1 fő esetén az 1 napos rendrakás 56.000.- Ft!)

Egy díjmentes állapotfelméréssel kezdjük a folyamatot személyesen, Szeged területén ez kb. 60 perc.  Ezen a találkozón alakítjuk ki a stratégiát, leegyeztetjük az elképzeléseket, valamint megbeszéljük, mire lesz szükségünk várhatóan a rendrakás során (dobozok, zsákok stb...).

Ezt követően, kb. 8 óra leforgása alatt együtt, közösen rendbe tesszük otthonodban az általad kiválasztott helyiséget (pl. konyha) vagy egy kategóriát (pl. ruhák). Személyre szabottan alakítjuk ki számodra a rendszert és a rendet, amit a későbbiekben is könnyedén fent tudsz tartani, mert megtanulod a technológiáját.

Rendeld meg most a kis csomagot! >>

Közepes csomag ára:

Rendrakás 3 nap (kb. 24 óra, akár több részletben is): 72.000.- Ft (amennyiben a helyzet és ügyfél úgy kívánja, + 1 fő esetén a 3 napos rendrakás 144.000.- Ft!)

Egy díjmentes állapotfelméréssel kezdjük a folyamatot személyesen, Szeged területén ez kb. 60 perc.  Ezen a találkozón alakítjuk ki a stratégiát, leegyeztetjük az elképzeléseket, valamint megbeszéljük, mire lesz szükségünk a rendrakás során (dobozok, zsákok stb...).

Ezt követően az előre megbeszélt időpontban, kb. 3x8 óra leforgása alatt együtt, közösen rendbe tesszük otthonodban az általad kiválasztott helyiségeket és/vagy kategóriákat. De mielőtt elkezdenénk a munkát, első lépésként egy 20.000.- Ft értékű színtanácsadást kapsz ajándékba. Ez alapján lazábban fogod elengedni a számodra előnytelen ruhákat, és könnyebben formálod az otthonod színvilágát. Utána személyre szabottan alakítjuk ki számodra a rendszert és a rendet, amit a későbbiekben is könnyedén fent tudsz tartani, mert megtanulod a technológiáját.

Megrendelem most a közepes csomagot! >>

Nagy csomag ára:

Rendrakás 5 napos (kb. 40 óra, akár több részletben is): 112.000.- Ft (amennyiben a helyzet és ügyfél úgy kívánja, + 1 fő esetén az 5 napos rendrakás 224.000.- Ft!)

Egy díjmentes állapotfelméréssel kezdjük a folyamatot személyesen, Szeged területén ez kb. 60 perc.  Ezen a találkozón alakítjuk ki a stratégiát, leegyeztetjük az elképzeléseket, valamint megbeszéljük, mire lesz szükségünk a rendrakás során (dobozok, zsákok stb...).

Ezt követően az előre megbeszélt időpontban (1 hónapon belül), kb. 5x8 óra leforgása alatt együtt, közösen rendbe tesszük otthonodban az általad kiválasztott helyiségeket és/vagy kategóriákat. De mielőtt elkezdenénk a munkát, első lépésként egy 20.000.- Ft értékű színtanácsadást kapsz ajándékba. Ez alapján megtanulod a saját színtípusodat, azt, hogy milyen színű ruhák, kiegészítők hozzák ki a legszebb énedet. Ezután lazábban fogod elengedni a számodra előnytelen ruhákat, és könnyebben formálod majd az otthonod színvilágát is. Utána személyre szabottan alakítjuk ki számodra a rendszert és a rendet, amit a későbbiekben is könnyedén fent tudsz tartani, mert megtanulod a technológiáját.

Mindezek után egy 4 órás, szintén díjmentes utánkövetéssel ajándékozlak meg, ami arról szól, hogy megbeszéljük a rendrakásunk után az esetleges elakadást, nehézséget. Felteheted a kérdéseidet, megnézzük, miben szükséges változtatnod még.

Kell nekem most a nagy csomag! >>

VIP csomag ára:

Rendrakás addig, amíg rend nem lesz az egész otthonodban: 620.000.- Ft (itt az esetleges + fő esetén nincs külön felár)

Természetesen ehhez a csomaghoz díjmentes állapotfelmérés, az egész család számára 20.000.- Ft értékű/fő színtanácsadás tartozik. Valamint a hölgyeket megtanítom sminkelni, 20.000.- Ft értékben/fő. Ez a csomag 1 évre szól! A teljes otthonodban segítek átlátható és tartós rendet rakni, itt már nem számít a szükséges létszám. Utána még 1 évig (a kezdéstől számítva), havonta 1 alkalommal (8 órás) utánkövetést is tartalmaz a csomag.

Élek a VIP kedvezményekkel! >>

Rendrakás utánkövetés (rendrakás után): 12.000.- Ft

Kb. 4 órás találkozó, ami arról szól, hogy megbeszéljük a rendrakásunk után az esetleges elakadást, nehézséget. Felteheted a kérdéseidet, megnézzük, miben javasolt változtatnod még.

Szeged és Orosháza határain kívül az állapotfelmérés online történik, illetve a rendrakás plusz költsége: 50.- Ft/km.

Rendeld meg most az ajánlatok egyikét! >>

 

Az árak bruttó összeget jelentenek (alanyi adómentes).

Az árváltoztatás jogát fenntartom!

A bejegyzés trackback címe:

https://rendrakasrafel.blog.hu/api/trackback/id/tr615513890
süti beállítások módosítása