Kezdd el rendbe tenni életed!

Rendrakásra fel!

Rendrakásra fel!

Bemutatkozás

2017. december 10. - Vica a rend specialistája

gmail.jpg

Célom, hogy az emberek olyan átlátható és tartós rendet tudjanak teremteni maguk körül, ami elégedettséggel és boldogsággal tölti el őket.

Küldetésem, hogy elérjem a szolgáltatásommal azt, hogy először kirakják az életükből a szemetet, majd rendet tegyenek maguk körül, és azt megtartva, nemcsak önmaguk, hanem az egész környezet számára hasznosak legyenek, és a színtanácsadással pedig külső-belső összhangba kerüljenek.

Alapvetően mindig is szerettem, ha rendben vannak körülöttem a dolgaim. Vágytam arra, hogy az otthonomban rövid idő alatt tudjam kialakítani a rendet, és arra, hogy a végeredmény tartós is maradjon. Hiszen szeretem magam körül a szép dolgokat, szeretem, ha a környezetemben minden rendben van, átlátható és tiszta. Arra is vágytam még (mivel láttam, hogy sokaknak ez komoly problémát okoz), hogy tudjak másoknak is segítséget nyújtani egy rendezett otthon kialakításában, és át tudjam adni nekik az összegyűlt tapasztalatomat. Ezért kerestem egy olyan rendszert, egy olyan technológiát, amivel ezt meg tudnám oldani.

A problémám ezzel az volt, hogy nem igazán találtam ilyet. (A saját rendrakásom során nagy hatással volt rám egy japán hölgy, Marie Kondo: Rend a lelke mindennek c. könyve. Sok tippjét, ötletét beépítettem a lakásom rendbe tételekor, de rájöttem, hogy a mi kultúránkban nem minden állja meg a helyét az általa javasoltakból.) Többféle módszerrel, lehetőséggel és dologgal találkoztam a rendrakással kapcsolatban, de nem bukkantam egy olyan átfogó rendszerre, ami Magyarországon is könnyen elérhető és alkalmazható lenne.  Ezért gondoltam arra, hogy a magyar viszonyokat és az eddigi tapasztalataimat figyelembe véve, megalkotom a saját rendrakási technológiámat (nevezhetjük így is: Vica-technológia:), amivel a káoszból átlátható és tartós rendet lehet varázsolni az otthonokban, rövid idő leforgása alatt, mindehhez a színtanácsadói tudásomat is átadva. Eleinte bennem volt egy kérdés, hogy oké, hogy nekem működik ez, de vajon más is fogja tudni alkalmazni? Mert ha nem, akkor az nem jó. Aztán, amikor elkezdtem ez alapján dolgozni, láttam, hogy sikerült egy olyan technológiát alkotni, ami már nemcsak nekem, hanem másoknak is tökéletesen bevált.

Ezzel kapcsolatban Te is félhetsz attól (mint általában az emberek nagy többsége), hogy nem tudod ezzel a rendszerrel megvalósítani valójában azt a tartós rendet amire vágysz, és nem tudsz nagyon gyorsan rendet és tisztaságot teremteni az otthonodban. (Úgy gondolom, hogy nem véletlenül alakult ki ez a félelem benned, hiszen ha megnézed a filmeket, magazinokat, álombútorokkal gyönyörűen berendezett lakásokat, szobákat láthatsz csak. Ami viszont a magyar otthonok minimális százalékában jelenti a valóságot!) De most nem is ez a lényeg, mert amit megalkottam az már egy kipróbált technológia, és több embernek is segített. Az a lényeg, hogy olyan otthonokban is alkalmazni tudtam, amelyek egyszerűen, teljesen hétköznapin voltak berendezve. Az számít, hogy olyan emberek is képesek arra, hogy megtanulják ezt a technológiát, akik eddig szétszórtak voltak, és nem tudták otthonukban tartani a rendet.

wp_20170518_20_02_28_pro_1.jpg

Tehát el kell dönteni azt, hogy megtanulod ezt a rendszert,  technológiát (amit én hoztam létre), amivel tartós és átlátható rendet tudsz tartani tisztasággal fűszerezve otthonodban, vagy pedig maradsz annál, amit eddig is csináltál és amikor rágondolsz arra, hogy rendet kéne tenni, vagy ki kellene selejtezni a dolgaidat, vagy akár csak ki kellene takarítani az egész lakást, akkor egyszerűen elfog a rosszullét és az undor, hogy mennyire nincs kedved hozzá és milyen sok időbe telik ez az egész.

Azt javaslom, ne habozz, hanem nyugodtan rendeld meg a szolgáltatást, mert ezzel egy olyan segítséget fogsz kapni, amivel valóban meg tudod változtatni az életedet. Válassz a csomagok közül bátran, amit ide kattintva tehetsz meg.

Ennek az lesz az előnye, hogy sokkal nyugodtabb életet tudsz élni, mert tudod, hogy otthonodban rend van. Gyorsan meg fogod találni a dolgaidat, nem kell értékes perceket fordítanod felesleges keresgélésre. Energikussá, felszabadulttá válsz, megszűnnek a megakadások az életedben, mert, ha kívül rendet raksz, akkor belül is rend lesz. Igazából ez belülről kifelé indul, erről szól az általam kifejlesztett és bizonyítottan működő technológia, ugyanis először belülről kezdünk el egyfajta rendet rakni, (hogy megértsd ennek az egésznek menetét, így fel is tudsz rá készülni), és csak ezek után kezdjük el kívülről létrehozni azt. Amikor már megvan a külső-belső rended és összhangod, akkor már játszi könnyedséggel meg tudod valósítani, hogy ez valóban egy tisztasággal fűszerezett, tartós és átlátható rend maradjon.

Ha Te is szeretnéd, hogy átlátható és tartós rend legyen nálad (amit a későbbiekben kevés időráfordítással fent is tudsz tartani egyedül), de nem tudod, hogyan is fogjál hozzá (vagy nem tudod a számodra előnyös színeket), akkor bátran keress meg, segítek!  :-)

Ne habozz, gyere, vágjunk bele! Rendrakásra fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://rendrakasrafel.blog.hu/api/trackback/id/tr6313470433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása